کاهش دردهای آرتروز با مصرف این خوراکی

مصرف سنجد سبب کاهش دردهای مفصلی می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری راه نو آنلاین به نقل از مهر، سنجد آسیاب شده دارای خاصیت ضدالتهابی است و می‌تواند به کاهش دردهای مفصلی و آرتروز کمک کند.

مصرف آن به همراه شیر برای بیماران مبتلا به آرتروز توصیه می‌شود.

ترکیبات موجود در سنجد، مانند فلاونوئیدها و اسیدهای چرب ضروری، به کاهش التهاب مفاصل کمک می‌کنند و می‌توانند نقش مؤثری در بهبود حرکت و کاهش انقباض عضلانی داشته باشند.