دانهای کوچک با خواص بزرگ برای قلب
تخم کدو سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانهایی است که مصرف آن به تقویت قلب، استخوانها و سیستم ایمنی کمک میکند.
به گزارش پایگاه خبری راه نو آنلاین به نقل از مهر، تخم کدو یا همان دانههای کدو تنبل، از جمله مغذیترین خوراکیهایی هستند که در طب سنتی و تحقیقات نوین تغذیه جایگاه ویژهای دارند. این دانههای کوچک سرشار از ویتامینها، مواد معدنی، فیبر و آنتیاکسیدانهایی هستند که مصرف منظم آنها میتواند طیف وسیعی از بیماریها را کنترل کرده و سلامت عمومی بدن را ارتقا دهد.
ترکیب منحصر به فرد اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ در کنار فیبر و آنتیاکسیدانهای طبیعی موجود در تخم کدو، این ماده غذایی را به یک مکمل طبیعی برای سلامت قلب و عروق تبدیل کرده است. مصرف روزانه این دانهها باعث کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب در بدن شده و در نتیجه احتمال ابتلاء به فشار خون بالا، گرفتگی رگها و سکته قلبی را به طور قابل توجهی کاهش میدهد.

ارسال دیدگاه